Termékek >
 

 
Print

 

powertekk logo

 

A Powertekk Nordic acél cserepes lemezek - a megszokottól eltérően - kőzúzalék hintéssel ellátott felületi kiképzéssel készülnek. E nagyszerű termékek gyártója a norvég Isola A/S.

 

Powertekk magyarázó

 

Ha fontos Önnek a garancia!

A Powertekk tetőkre teljeskörű 30 év átrozsdásodás elleni garanciát vállal a norvég Isola AS. Ha a Powertekk tetőt választja Ön nyugodt lehet, mert tetője 30 évig garantáltan megvédi házát!

 

A cserepes lemez ne csak tartós legyen, de legyen a legerősebb is!

A Powertekk cserepeslemez nem csak tartós, de egyben erős is, sőt kategóriájában a legerősebb! A hasonló kőzúzalék szórású acél cserepeslemezek csak 0,4 és 0,45 mm vastagságúak, míg a Powertekk Nordic 0,5 mm vastag. Ez 10-20%-kal erősebb tetőt eredményez Önnek felár nélkül.

 

Már 8° tetőhajlástól rakható!

A Powertekk Nordic cserepeslemez nagyon alacsony tetőhajlásfoktól (8°) egészen a függőleges felületig felszerelhető, és ebben a széles tartományban garantáltan csapadékbiztos fedést nyújt Önnek. 

 

Ha könnyű tetőt szeretne!

A Powertekk Nordic csak 7 kg/m2, így a héjazat súlya nem terheli meg a tetőt különösebben, ezért a termék kiválóan alkalmas tetőfelújításokra (régi palatetők újrafedésére akár a pala bontása nélkül).

 

Nem kopog az esőben!

A fém cserepeslemez tetőknél gyakori kérdés, hogy mennyire hangos a tető esőben. A Powertekk Nordic tető felületén lévő kőzúzalék bevonat enyhíti az esőcseppek kopogását.

 

Rendkívüli szél- és csapadékállóság!

A Powertekk Nordic fejlesztései extra időjárás állóságot nyújtanak az Ön házának. A kategóriájában legnagyobb 88 mm-es oldalátfedés is az abszolút legjobb vízzárást eredményezi.

 

http://www.isola.no/assets/Products/Isola%20Powertekk%20Nordic/_resampled/GalleryBanner-gallerybanner-powertekkgallery1.jpg
 http://www.isola.no/assets/Products/Isola%20Powertekk%20Nordic/_resampled/GalleryBanner-isolapowertekkmiljoebilderustikkroed-1.jpg
   
http://www.isola.no/assets/Uploads/_resampled/GalleryBanner-isolapowertekkmiljoebildegraastruktur-2.jpg
 http://www.isola.no/assets/Products/Isola%20Powertekk%20Nordic/_resampled/GalleryBanner-isolapowertekkmiljoebilderustikkroed-4.jpg

 

Ha szép és jó tetőt szeretne házára válassza az Isola Powertekket!

További részletek (színek, formák, stb...) az Isola Powertekk tetőkről itt!

 

Powertekk árjegyzék  Powertekk teljesítmény nyilatkoza  Powertekk CE
     

Isola Powertekk

árjegyzék

 

Isola Powertekk

teljesítmény nyilatkozat 
 

Isola Powertekk

CE adatlap

letöltés
 letöltés
 letöltés

 

Powertekk akciós árak itt!

 

Isola AS honlapja megtekintehető itt !

« 2017 július »
H K Sz Cs P Sz V

1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31© 2009 - Copyright by Tetőcentrum Magyarország Kft.