Termékek >
 

 
Print

 

A Venecja modul acél cserepes lemez tetőrendszer egy korszerű, szép és innovatív tetőfedő rendszer, ami alkalmas felújítások és új tetők fedésére. A legmagasabb minőségű svédacél alapanyagból gyártja a Venecja tetők szabadalmi tulajdonosa - Lengyelország legnagyobb acél tető és falprofil gyártója: a Budmat vállalat.

 

Venecja50 év garancia

 Venecja X-Matt színek:

   
Venecja fekete
 Venecja meggypiros
 Fekete 015 X-Matt  Meggypiros 757 X-Matt
   
Venecja téglavörös
 Venecja barna
 Téglavörös 742 X-Matt  Barna 384 X-Matt
   
Venecja grafit
  
 Grafit 455 X-Matt
  

 

Venecja X-Matt 8 előnye:

 

50 év garancia

A leghosszabb - 50 év - garanciát nyújtja a fém cserepes lemezek piacán a nagyon tartós, egyedi Prelaq X-Matt bevonatnak és a legjobb minőségű svédacél alapanyagnak köszönhetően. (Alapanyag gyártó: SSAB svéd kohászati vállalat).

 

Szép

A Venecja tető egyedi szépségű, innovatív forma - megegyezik a kerámia cserepek rajzolatával!


Gyors kivitelezés

Az új, szabadalmaztatott megoldásoknak köszönhetően (pl: előre kialakított furathelyek a lemezen, moduláris rendszer, stb...) egyszerűen és gyorsan szerelhető a Venecja tető. Az idő pedig pénz!

 

Kevés hulladék

A modul rendszer gazdaságosabb megoldás, mint a nagytáblás cserepes lemezek, mert kb. 20%-kal kevesebb hulladék képződik az élgerinceknél és a vápáknál. Más termékeknél ezt a hulladékot is ki kell fizetni Önnek!

 

Érzéketlen a tetőmozgásokra

A faszerkezet száradása, vagy a szél- ill. hóteher hatására a tetők nagymértékben (akár több cm-t) mozognak. A Venecja tetőrendszer nem érzékeny ezekre a deformációkra! 

 

Egyszerűbb utólagos szerelés

A moduláris rendszer nagy előnye, hogy pl: tetőablak utólagos beépítésénél nem kell az egész tetőlemezt lebontani teljes hosszában, mint a nagytáblás cserepes lemezeknél - elég csak azt az 1 vagy 2 Venecja alapelemet kiszerelni, ahová az ablak kerül majd. Más utólagos változtatásnál is egyszerű a szerelés!

 

Gazdaságosabb szállítás

A Venecja elemek szabványos EURO raklapra vannak csomagolva és olyan könnyűek, hogy az Ön tetője akár egy kisteherautóval is szállítható! Pl: 150 m2 tető csak kb. 750 kg). Ugyanez a tető kerámiacserépből nyolcszor nehezebb, azaz min. 6000 kg!

 

Nem igényel különösebb karbantartást

A kiváló alapanyag és a különleges bevonat miatt a Venecja tető hosszú ideig megőrzi szépségét és nem igényel különösebb karbantartást sem. 

 

Venecja műszaki adatai:

 

Venecja alapelem rajz
 

Venecja alapelem metszeti rajz

 

Technikai adatok:

 

 

Teljes szélesség: 1190 mm

Hasznos szélesség: 1150 mm

Teljes hosszúság: 736 mm

Hasznos hosszúság: 700 mm

Vastagság: 0,5 mm

Léctávolság: 350 mm

 

Szükséglet: 1,24 db/m2 

Tömeg: 3,7 kg/db

Ismerje meg a Venecja modul cserepes lemez szerelését itt!  

 

Akciós Venecja cserepes lemez árak itt!  

 

A Venecja modul cserepes lemezek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Tetőcentrum Magyarország Kft. Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

A termék április 1-től kerül forgalomba!

 

« 2017 július »
H K Sz Cs P Sz V

1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31© 2009 - Copyright by Tetőcentrum Magyarország Kft.