Fakro Lux FTT U6 extra hőszigetelt tetőablak 55 x 98 cm x cm

Fakro Lux FTT U6 extra hőszigetelt tetőablak
55 x 98 cm x cm

251 108Ft-tól -30%
358 725Ft-tól -30%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció
Rendelésre
Mennyiség (db)
Fakro Lux FTT U6 extra hőszigetelt tetőablak
55 x 98 cm x cm

Extra hőszigetelő billenő tetőablak. Passzívházakhoz alkalmazható extra hőszigetelő üveggel, speciális szerkezetű megvastagított profillal rendelkező ablakszárnnyal. Négyszeres tömítéssel a hőhidak kialakulásának csökkentése és a jobb hőszigetelés elérése érdekében. Uablak = 0,80 W/m2K standard burkolókerettel és Uablak = 0,71 W/m2K EHV-AT Thermo hőszigetelő burkolókerettel beépítve. Billenő ablak, a középvonalnál magasabbra helyezett vasalatnak köszönhetően a nyitott ablakhoz akadálytalan a hozzáférés. Az ablakszárny alsó részén elhelyezett kilincs kényelmes használatot biztosít, a kilincs elfordításával két speciális zárnyelv rögzíti a szárnyat a tokszerkezet oldalához. Az ablakszárny 180°-ban átfordítható és retesz segítségével rögzíthető, így a külső üvegfelület könnyedén tisztítható és a külső napellenző roló egyszerűen kezelhető. TopSafe rendszer – megnövelt védelem betöréssel szemben. Rétegragasztott, vákumosan impregnált, kiváló minőségű erdei fenyő alapanyag, 2 rteg környezetbarát akril-lakk bevonattal. Beépítési tartomány: 15-90°.

alapanyag rétegragasztott, vákumimpregnált erdei fenyő kétszeres akril-lakk bevonattal
beépíthető 15-90° tetőhajlásszög tartományba
garancia idő 10 év a tetőablakra, 20 év az üvegezésre és a vasalatra
kilincs helye alsó kilincses
Min. rendelhető mennyiség 1 db
nyitási mód billenő
szállítás 13000
Termék név billenő
tetőablak hőszigetelése Uablak = 0,71 W/m2K EHV-AT Thermo hőszigetelő burkolókerettel (0,8 W/m2K standard burkolókerettel)
üvegezés U6 háromrétegű
üveg hőszigetelése Uüveg = 0,5 W/m2K
megnövekedett szállítási határidő 4-6 hét
Gyártó
A FAKRO egy 1991-ben alapított lengyel vállalkozás. A cég a legdinamikusabban és leggyorsabban fejlődő tetőablak gyártó a világon. Az elmúlt több, mint 25 év alatt a FAKRO egy kis családi vállalkozásból nemzetközi nagyvállalattá vált. A világpiac második legnagyobb szereplője.
Tovább a márka oldalára