GuttaPral bitumenes hullámlemez barna

GuttaPral bitumenes hullámlemez
barna

6 737Ft-tól -%
Egységár
3 546Ft/m2 -%
6 737Ft-tól -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció
Igen
Mennyiség (tábla)
GuttaPral bitumenes hullámlemez
barna

A Gutta bitumenes hullámlemez könnyen feldolgozható, tartós és gazdaságos megoldás tetőfedéshez és falburkoláshoz. Időtálló (15 év garancia a vízzáróságra) és környezetkímélő formaldehidmentes újrahasznosítható termék. A lemezek ellenállók a külső hatásokkal szemben is, mint pl. ipari környezet, hőség és fagyás. A garancia csak a beépítési útmutató pontos betartása mellett érvényes. A napfény és egyéb időjárási hatások által - az idők folyamán - jelentkező színeltérések, színkopások, színleválások nem tartoznak a garancia tárgykörébe. A Gutta bitumenes hullámlemezek a „D" tűzveszélyességi osztályba sorolhatók és az V. Tűzállósági Fokozatú épületekhez alkalmazhatók. Vásárlás előtt vegye figyelembe a helyi építési előírásokat.
Csomagolási Egység: 1,9m2/tábla szélleség 95cm hosszúság 200cm 20° tetőhajlástól, B2 égési osztály
A Gutta bitumenes hullámlemez könnyen feldolgozható, tartós és gazdaságos megoldás tetőfedéshez és falburkoláshoz. Időtálló (15 év garancia a vízzáróságra) és környezetkímélő formaldehidmentes újrahasznosítható termék. Az egyenletes minőség biztosítása végett a Gutta bitumenes hullámlemezek minőségét folyamatosan felügyelik és vizsgálják a Karlsruhei Műszaki Egyetem anyagvizsgáló laboratóriumai. A lemezek ellenállók a külső hatásokkal szemben is, mint pl. ipari környezet, hőség és fagyás. A garancia csak a beépítési útmutató pontos betartása mellett érvényes. A napfény és egyéb időjárási hatások által – az idők folyamán – jelentkező színeltérések, színkopások, színleválások nem tartoznak a garancia tárgykörébe. A Gutta bitumenes hullámlemezek a „D” tűzveszélyességi osztályba sorolhatók és az V. Tűzállósági Fokozatú épületekhez alkalmazhatók. Vásárlás előtt vegye figyelembe a helyi építési előírásokat. Mint minden tetőszerkezetet, a Gutta bitumenes hullámlemez tetőt is rendszeresen felülvizsgálatot és karbantartást igényel.

beépíthető 20° tetőhajlástól, B2 égési osztály
garancia idő 15 év vízzárósági garancia
szállítható nem
Csomagolási egység 1,9 m2/tábla
Min. rendelhető mennyiség 1 tábla
Súly 5,0 kg/tábla
Szélesség
95 cm
Hosszúság
200 cm
Gyártó
A Gutta céget 1965-ben alapították Svájcban. Napjainkban 4 kontinensen, több, mint 20 országban van jelen. Élen jár a műanyag és bitumenes tetőfedések ill. a műanyag profillemezek, terasz- és előtetők, valamint a felületszivárgók forgalmazásában.
Tovább a márka oldalára