IKO Superglass 3T téglány zsindely Aged redwood

IKO Superglass 3T téglány zsindely
Aged redwood

12 002Ft-tól -10%
Egységár
4 445Ft/m2 -10%
4 001Ft/m2 -10%
13 335Ft-tól -10%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

Az IKO cégcsoport olyan nagy zsindelygyártó Európában, hogy gyakorlatilag ők állítják fel a mércét a zsindelygyártásban. Az IKO Superglass tető zsindely az ideális “belépő” zsindely. Ez egy gazdaságos zsindely, mégis jó minőséget kínál és széles színskálán elérhető.
A költségtudatos háztulajdonos bitumenes tetőzsindely választása:
Bár a Superglass 3T téglány zsindely gazdaságos áron vásárolható meg és így az olcsó zsindelyek kategóriájába tartozik, mégis biztonságos és kiváló választás bármilyen építkezéshez: családi házhoz, kerti házhoz vagy fészerhez. Mint minden IKO zsindely, a téglalap alakú IKO Superglass 3T téglány zsindely is rendelkezik ETA minősítéssel, ami ennek a zsindelynek a magas minőségét is biztosítja. Az IKO Superglass 3T téglány tetőzsindely használata nincs korlátozva a tetőfelület fedésére.
A mindentudó tetőzsindely:
Az IKO Superglass 3T téglány zsindely kezdősorként is használható. Csak vágja le a zsindely tagozatait és kezdheti is a tetőfedési projektjét egyéb kezdősor tartozék nélkül. Egy másik funkciója az IKO Superglass 3T téglány zsindelynek, gerincek fedésére kialakítható gerincelem. Köszönhetően annak, hogy sok színben elérhető, bármilyen IKO zsindelyhez használható az IKO Superglass mint gerincelem, akár a Cambridge zsindelyekhez is. A tetőfelület bármely, látható része fedhető Superglass 3T téglány zsindellyel.
Letisztult, de tetszetős tetőkép:
Bár a téglány vágású IKO Superglass 3T tetőzsindely a legegyszerűbb vágási forma, amit egy zsindely kínálhat, szép külsőt kölcsönöz házának. Az IKO zsindelyek közül az IKO Superglass 3T téglány zsindely ajánlja a legnagyobb színválasztékot: sima feketétől, amazon zöldtől az IKO Cambridge család izgalmas színskálájáig. A gondosan megalkotott természetes színek csodásan mutatnak bármilyen tetőn, a gyönyörű házától egy hangulatos pavilonig egyaránt.

alapanyag modifikált bitumen
alkalmazható 15-85° tetőhajlásszög tartományban
Csomagolási egység 3,0 m2/csomag
forma téglány
garancia idő 15 év
Hordozó réteg üvegfátyol
Min. rendelhető mennyiség 3 m2 ill. ennek a töbszöröse
Súly 9,6 kg/m2
szállítható nem
tűzvédelmi osztály E osztály
Szélesség
336 mm
Hosszúság
1000 mm