IsoPaint impregnáló HydroBlock SB 5 liter

IsoPaint impregnáló
HydroBlock SB 5 liter

16 510Ft-tól -%
Egységár
660Ft/liter -%
16 510Ft-tól -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció
Igen
Mennyiség (db)
IsoPaint impregnáló
HydroBlock SB 5 liter

Hydroblock SB oldószer bázisú impregnáló a legtöbb ásványi anyaghoz, például téglához, kalcium-szilikát téglához, betonhoz, gázbetonhoz, vakolt és ásványi homlokzatlemez felületekhez. Kiadósság: 4 -8 m2 / liter. A gyakorlati szórási sebesség a felhordási módtól, a kezelendő anyagtól és annak felületétől függ. Felhordható ecsettel, hengerrel, szórással. Alkalmazás: +5 °C és +30 °C közötti levegő hőmérsékleten, <85% relatív páratartalom esetén. Tisztítsa meg a felületeket a szennyeződésektől, portól és sóktól. A felületnek teljesen száraznak, tisztának és nedvszívónak kell lennie a jó behatolás érdekében. Első réteg: áztassa a felületet HydroBlock SB-vel a telítési pontig. A legjobb eredmény elérése érdekében a HydroBlock SB-t 1-2 rétegben kell felhordani. Kerülje a termék alkalmazását erős szél vagy eső jelenlétében, mivel ez foltokat okozhat. A már víztaszító termékkel kezelt felület nem teszi lehetővé más impregnálószerek (hidrofób oldószerek) behatolását. A fel nem szívódott folyadék foltokat okozhat a felszínen - ezeket nagyon nehéz eltávolítani. A HydroBlock SB alkalmazása előtt ajánlott a nem ásványi anyagú szerkezeteket letakarni. Az újonnan tapasztott vagy vakolt falaknak teljesen meg kell keményedniük és megszáradniuk a HydroBlock SB felhordása előtt. A termék és a felület kompatibilitásának biztosítása érdekében mindig készítsen próbabevonatot. Kerülje a csatornába, a vízrendszerbe és a talajba kerülést. A folyékony hulladékot a helyi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni. Az üres, száraz dobozokat újrahasznosíthatja vagy ártalmatlaníthatja a helyi előírásoknak megfelelően.

Csomagolási egység 25 liter/kanna
Min. rendelhető mennyiség kanna
szállítás 13000
Szükséglet 4-8 m2/liter
alkalmazható A legtöbb ásványi anyaghoz, például téglához, kalcium-szilikát téglához, betonhoz, gázbetonhoz, vakolt és ásványi homlokzatlemez felületekhez
Gyártó
A dán Isopaint Nordic A/S cég családi vállalkozásként indult több, mint 45 éve. Szakterülete a tetőbevonatok, homlokzatfestékek és impregnáló szerek gyártása és fejlesztése környezetbarát és egészségtudatos vállalati kultúrával. A cég a Tikkurila csoport része.
Tovább a márka oldalára