IsoPaint Rubber tetőfesték 10 L oxidvörös

IsoPaint Rubber tetőfesték 10 L
oxidvörös

49 112Ft-tól -%
Egységár
4 911Ft/liter -%
49 112Ft-tól -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció
Rendelésre
Mennyiség (db)
IsoPaint Rubber tetőfesték 10 L
oxidvörös

Az Isopaint Rubber vízzel hígítható, gumi bázisú, közel 600%-ban rugalmas tetőbevonat, amely különösen alkalmas az Eternit Primerrel alapozott nagyon régi tetőkhöz. Az Isopaint Rubber jó tapadással rendelkezik, és erősen víztaszító, időjárásálló bevonatot hoz létre. Az Isopaint Rubber tetőfestéket szálcementhez (Eternit alapozóval alapozva), beton-, szálcement- és bitumenes tetőkhöz-, Isopaint Metal Primer WB alapozóval pedig fém tetőkhöz használhatjuk. Nem használható kerámiacserepekhez és természetes palákhoz. Felhordás előtt a tetőfelületet meg kell tsiztítani a portól, szennyeződésektől, mohától és algától. Felhasználáskor a hőmérsékletnek +8 °C és +30 °C között kell lennie, és <85% relatív páratartalom szükséges. Felhordható ecsettel, hengerrel vagy festékszóróval (180 - 220 bar). Az optimális rétegvastagság biztosítása érdekében javasoljuk, hogy a festéket két rétegben használja fel. Az első réteget max. 20% vízzel higítva, míg a második réteget higítás nélkül visszük fel a felületre. A nedves réteg vastagságának száradási ideje 200 µm 20 °C / 65% relatív páratartalom: kb. 2 óra múlva tapintható, kb. 4 óra után újrafesthető és kb. 24 óra elteltével teljesen kikeményedett. A szárítási idő és az újrafestés ideje a réteg vastagságától, hőmérséklettől, a relatív páratartalomtól és a légáramlástól is függ. Kiadósság 2,5-3,5 m2/liter (2 rétegben). Mindig készítsen tesztbevonatot a termék és a felület összeegyeztethetőségének biztosítása érdekében. Használat után tisztítsa meg a szerszámokat vízzel és mosószerrel.

Kerülje a kiöntést csatornába, vízrendszerbe és a talajba. Az üres, száraz dobozokat újrahasznosíthatja vagy ártalmatlaníthatja a helyi előírásoknak megfelelően.

Csomagolási egység 10 liter
Min. rendelhető mennyiség vödör
alapanyag vízzel hgítható gumi diszperzió
alkalmazható betoncserepekhez, szálcement palákhoz, bitumenes tetőkhöz metal primer alapozóval fém tetőkhöz is
szállítás 13000
Szükséglet 2,5 - 3,5 m2/liter
Gyártó
A dán Isopaint Nordic A/S cég családi vállalkozásként indult több, mint 45 éve. Szakterülete a tetőbevonatok, homlokzatfestékek és impregnáló szerek gyártása és fejlesztése környezetbarát és egészségtudatos vállalati kultúrával. A cég a Tikkurila csoport része.
Tovább a márka oldalára