Powertekk Nordic cserepeslemez fekete

Powertekk Nordic cserepeslemez
fekete

5 172Ft-tól -15%
Egységár
6 085Ft/db -15%
5 172Ft/db -15%
6 085Ft-tól -15%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció
Igen
Mennyiség (db)
Powertekk Nordic cserepeslemez
fekete

A Powertekk Nordic kőzúzalékkal szórt kis formátumú moduláris fém cserepeslemez rendszer. A többszörös csavaros rögzítés a tetőt rendkívül viharállóvá teszi. A széles és ezért biztonságos oldalsó átfedés és az erős hullámprofil, amely hatékonyan eltereli a vizet, különösen alkalmassá teszi a terméket erős széllel és sok csapadékkal rendelkező területeken.
A fém tetőpanelek könnyűek és már 8°-os vagy annál nagyobb tetőhajlású tetőre felszerelhetők. Az alacsony, kb. 7,7 kg / m2 tömege jó alternatívát jelent a régi, nem elég erős tetők felújításához. A Powertekk Nordic horganyzott acélból és több réteg lakkból készül. A vastag acél mérettartóvá teszi a terméket és ellenáll akár 21 kN / m2 hóterhelésnek is. A felület színes kőgranulátumból áll, amely rusztikus megjelenést kölcsönöz a tetőnek. A tartozékok széles választékát ugyanazon a felülettel és színben készülnek, mint a tetőpanel cserepeslemezek, és az elemek számos egyedi alkalmazásra alkalmasak. A Powertekk Nordic előnyei:
1. Kategóriájában a legalacsonyabb tetőhajlástól, már 8°-tól alkalmazható
2. Kategóriájában az egyik legvastagabb (0,45 mm) acél alapanyagból készül. Ez 5-10%-kal vastagabb és ezáltal erősebb, mint a hasonló tetőfedő termékek átlaga.
3. A Powertekk Nordic az egyik legnagyobb (88 mm) oldalátfedéssel készül, ami hatékonyan véd az erős széllel járó csapadék okozta beázástól.
4. Hosszú - a cserépgyártókhoz hasonló - 30 év gyártói garancia sokáig nyújt biztonságot az építkezőknek.
5. A Powertekk Nordic cserepeslemez rendszer a skandináv gondolkodásmódnak megfelelően le van egyszerűsítve a szükséges elemekre. Ennek köszönhetően kategóriájában ár/érték arányban verhetetlen tetőfedő rendszer.
Gyártó: Isola A/S Norvégia.

beépíthető 8-90° tetőhajlásszög esetén
bevonat 275 g/m2 horgany + műgyantába ágyazott kőzúzalék akrill lakk bevonattal
Csomagolási egység 1 db
garancia idő 30 év
méret 119,8 cm x 41,8 cm cm x cm
Min. rendelhető mennyiség 1 db
Súly 7,7 kg/m2
szállítás 26000
Szükséglet 2,44 db/m2
vastagság 0,45 mm acéllemez + kőzúzalék
Gyártó
A Powertekk Nordic prémium acél cserepes lemezek - a megszokottól eltérően - kőzúzalék hintéssel ellátott felületűek. A Powertekk Exclusive prémium acél cserepes lemezek pedig fényes vagy matt porszórt festéssel kerülnek forgalomba.
Tovább a márka oldalára