Tondach V11 kerámia cserép antracit

Tondach V11 kerámia cserép
antracit

1 138Ft-tól -%
1 138Ft-tól -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

A tökéletes harmónia megteremtéséhez a Wienerberger – története során először – külső tervezővel (Studio F. A. Porsche) dolgozott együtt. Ennek eredményeképpen született meg a tetődizájn tetőfokának számító V11 tetőcserép! A V11 dizájn tetőcserép egyedi „V” formája egyrészt biztosítja az esővíz optimális elvezetését, másrészt elképesztő fényhatást eredményez. A páratlan, jellegzetes fazettakialakítás teszi annyira egyedivé a V11-et, és teljesen új külsőt kölcsönöz a tetőnek. A V11 igazi dizájntermék: olyan építészeti elem, amely elegánsan, de nem hivalkodóan illeszkedik az épület megjelenéséhez. Legfontosabb formatervezési jegye az egyedülálló „V-forma”, a 11-es szám pedig azt jelzi, hogy 1 m2 tetőfelület lefedéséhez ennyi tetőcserépre van szükség. A V11 tetőcseréppel teljesen újfajta, páratlan dizájn jött létre. A tető az épület felületének körülbelül 50%-át teszi ki - ezért is érdemes a tető megjelenésére külön figyelmet fordítani!
A Studio F. A. Porsche által tervezett új Tondach V11 dizájn tetőcserepet 2020 októberében mutatták be Bécsben. Az első termékdíjra nem sokáig kellett várni – ez a tetőcserép lett a German Design Award 2020 nyertese. A German Design Award a németországi formatervezési tanács nemzetközi prémiumdíja. A tanács célja az egyedi tervezési trendek felfedezése, bemutatása és elismerése. Minden évben a világ legkülönbözőbb részeiből származó nagyszabású termék- és kommunikációs pályázatokat díjazza, amelyek úttörőnek számítanak a nemzetközi formatervezési világban.
Alkalmazható: 17° tetőhajlásszögtől vízhatlan alátétfedéssel, 22° tetőhajlásszögtől vízzáró alátétfóliával, 27° tetőhajlásszögtől szabadon átlapolt alátétfóliával.
Porózus szerkezetének, és az égetési eljárásnak köszönhetően az optimális súly és méret mellett kiváló mechanikai szilárdságú. 100%-ban természetes anyag. Korszerű, környezetbarát gyártástechnológia. Fagyálló, saválló és lúgálló! Dupla oldalsó és felső horonyrendszer a vízbiztos fedés érdekében. Egészséges lakókörnyezet.

alapanyag égetett kerámia
alkalmazható 17° tetőhajlésszögtől
bevonat FusionProtect
Csomagolási egység db
garancia idő 33 év
méret 27,2 x 48,0 cm x cm
Min. rendelhető mennyiség 5 db
Súly 4,3 kg/db (47,3 kg/m2)
szállítható nem
Szükséglet kb. 10,9 db/m2
Léctávolság 36,5 - 39,5 cm
Gyártó
A TONDACH Magyarország Zrt. hazánk legnagyobb kerámia cserépgyártó vállalkozása. A márka a Wienerberger cégcsoport része.
Tovább a márka oldalára