Böcker építési csörlő Boy

Böcker építési csörlő
Boy

1 368 191Ft-tól -%
1 368 191Ft-tól -%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

A Böcker Boy építési csörlő a megfelelő választás nagy teherbírási képesség, gyors szállítási sebesség és nagy szállítási magasság esetén. Használható bármilyen építési anyag (pl: kövek, beton, esztrich, habarcs, csempe, radiátorok, stb.) kényelmes emelésére a megfelelő szintmagasságig. A Böcker Boy építési csörlő magas szintű kényelmet és a különleges rugalmasságot kínál az építéshez. Az irányítás a kézi vezérlő egységgel akár a talajszintről, vagy akár az emelési szintről is lehetséges. Így a felhasználó bármikor működtetheti a készüléket a számára optimális helyzetben. A komplett csomag tartalma: tartókar, motor, vezérlő egység, tápvezeték fali csatlakozóval, végálláskapcsoló, kötélzet, teherhorog.
A Böcker 150 építési csörlő nagyon népszerű anyagszállító megoldás az építkezéseken Európában, különösen az állványzattal épített épületeknél. Nagy különbség a Böcker Boy csörlőhöz képest, hogy ennek a felvonónak a meghajtóegysége az állványzat aljához van rögzítve. Felállításkor a nehéz alkatrészek magasba emelését teljesen kiküszöböljük, mivel csak az eszköz könnyű lengőkarját kell a kívánt magasságban rögzíteni. A Böcker 150 építési csörlőt kényelmesen lehet kezelni a talaj közelében lévő kézi kapcsolóval. A Böcker 150-es csörlő kapható egy sebességgel és nagysebességű változatként két szállítási sebességgel is. A nagyteljesítményű és megbízható meghajtó motorok a jól bevált Böcker TopLift készülékektől származnak, és teljesen kompatibilisek azokkal.

alkalmazható állványzathoz szerelhető
Csomagolási egység szett
emelési magasság 30 m
hasznos teher 200 kg
Min. rendelhető mennyiség 1 db
motor feszültség 230 V
motor teljesítmény 0,75 kW
szállítható nem
Emelési gyorsaság 19 m/perc
Gyártó
A Böcker cég több, mint 50 éves fennállása óta töretlenül fejleszti és gyártja az építőipar számára nélkülözhetetlen minőségi lifteket, darukat és egyéb emelő berendezéseket. A siker egyszerű: emberek, teljesítmény, szenvedély. A cég alapítója Albert Böcker úr volt.
Tovább a márka oldalára