Rheinzink 333 félkörszelvényű függő ereszcsatorna 3 m Classic natúr horgany

Rheinzink 333 félkörszelvényű függő ereszcsatorna 3 m
Classic natúr horgany

19 405Ft-tól -15%
22 830Ft-tól -15%
Kérjük válasszon az alábbi opciók közül!
Kiválasztott
Válaszható
Nem válaszható kombináció

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

A cink természetes formában megtalálható a környezetünkben (átlagosan a földkéregben 70 mg/kg). Ezen kívül alapvető és így nélkülözhetetlen az élőlények fennmaradásához (az emberi szervezet legkisebb mikroorganizmusa). Tartós, újra felhasználható és alacsony energiafogyasztású anyag. A horgany rendkívül tartós anyag, amelynek élettartama 50-100 év is lehet az éghajlati feltételektől függően (nem válatlen, hogy az acél ereszcsatornák külső védelmét horgyany bevonat látja el). A nagy különbség, hogy a Rheinzink ereszcsatorna esetében ez a rendkívüli anyag nem csak a felületen van jelen, hanem az anyag egész keresztmetszetében. Újra felhasználható: a gyakorlatban a régi horganylemezek 95%-t tényleg újrahasznosítják különbözô ágazatokban. Gyártása a hasonló burkoló anyagokéhoz képest kevesebb energiát igényel, mivel a fém olvadási hőmérséklete viszonylag alacsony. A Rheinzink ereszcsatorna rendszerek megfelelnek az EN 612 szabvány előírásainak.
A Rheinzink horgany alapanyag megfelel az európai NF EN 988 szabványnak, amely garantálja a horgany 99,995 %-os tisztaságát még a réz és a titán hozzáadása előtt, valamint a mérettel és mechanikai tulajdonságokkal kapcsolatos elôírások betartását. A Rheinzink a minőségi csapadék vízelvezetés márkajele az egész világon! A Rheinzink csapadék vízelvezetési rendszerei sokszínű formákat és egyedi kivitelezési megoldásokat kínál. Ide tartoznak a félkör és négyszög szelvényű csatornák, lefolyócsövek, számos egyedi formák járatos méretekkel és a hozzájuk tartozó kiegészítő elemekkel. A Rheinzink csapadék vízelvezetési rendszer több mint 500 termékével biztonsággal kínálja egy egymásra épülő elemek rendszerét. Függetlenül attól, hogy Rheinzink Classic (eredeti fényű), prePatina blue-grey (kékesszürke) vagy prePatina graphite-grey (grafitszürke) felületű elemről van szó, mindegyik ugyanabból a kiváló minőségű alapanyagból készül. A lemez felületét védő patina már magában is garantálja a Rheinzink ereszcsatorna rendszerek évtizedeken át tartó gondozásmentességét.

alapanyag titáncink
Csomagolási egység db
Min. rendelhető mennyiség 1 db
szállítható nem
vastagság 0,7 mm
Gyártó
A RHEINZINK a világ vezető titán-cink gyártója tetőfedésben, a homlokzatokburkolatokban és az ereszcsatornák esetében. A cég nem csak vezető gyártó, de szakértelme is világelső a cinkkel kapcsolatban.
Tovább a márka oldalára