Terrán GENERON napelemes cserép

Terrán GENERON napelemes cserép

8 001Ft -%
Egységár
8 001Ft/db -%
8 001Ft -%

A kiválasztott kombináció jelenleg nem érhető el raktárkészletünkről.

Kérjen ajánlatot és hamarosan elküldjük Önnek a termék akciós árával és elérhetőségével kapcsolatos információkat!

A Terrán Generon napelemes tetőcserép olyan forradalmi innováció, amely professzionális választ ad a 21. század technológiai kihívásaira. A Generon különlegességét az adja, hogy a napcellák olyan speciális módon vannak az egyedi tetőcserepek felületére integrálva, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekkel. Mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított. A működő rendszerek sikeresen ötvözik a Terrán közel évszázados tetőcserépgyártási tapasztalatát a kor technikai megoldásaival. A fejlesztés célja egy esztétikus, környezetbarát, kompromisszumok nélküli, energiatermelő tetőrendszer megalkotása volt. Így lesz a Terrán Generon naprakész tető!
Befoglaló mérete megegyezik a Terrán Zenit tetőcseréppel, ezért a Terrán Zenit és a Terrán Rundo tetőcserepekkel is összeépíthető. Névleges teljesítménye 15 Wp. Vízárósága nagyobb, mint 20 óra. Megfelel az EN 490:2011 harmonizált műszaki előírásnak. Mechanikai szilárdsága nagyobb, mint 1200 N. Napelem modul mérete 297,5 x 415 mm, felülete 0,12346 m2. Cellák száma 4 db. Frontfelület 3,2 mm vastag szolár üveg, kitöltés EVA fóliával. 400 mm hosszú 4,2 mm2-es szolár kábelek TYCO PV4 csatlakozóvégekkel (MC4 kompatibilis). Munkaponti feszültség 2,31 V 5% toleranciával. Munkaponti áramerősség 6,52 A. A Terrán GENERON napelemes tetőcserépre 20 év teljesítmény garanciát ad a gyártó. Terrán GENERON díjak: Construma Díj 2019, E.ON ENERGY GLOBE Díj, REDDOT Winner 2021 Urban Design, Top Solar Tech 2020, CONECO Racioenergia 2019.
FONTOS: a termék ára csak tájékoztató jellegű, a megrendeléskor mindig komplett csomagot (alapcserép + inverter + kiegészítők) értékesítünk. Árajánlatkéréskor kérjük adja meg a havi villanyszámláját Ft-ban vagy az igényelt rendszer teljesítményét kWp-ben.
A beépítéskor sem hagyjuk magára a vásárlót: a gyártóval közös szakszerű ügyintézést biztosítunk. Minősített Terrán Generon értékesítőink:
Budapest, Pest megye és a Dunától keletre: Szűcs Petra - [email protected]
Dunántúl: Tóth Balázs - [email protected]

alapanyag nagyszilárdságú színezett beton
Csomagolási egység 1 db/doboz
garancia idő 20 év
méret 33 x 42 cm x cm
Súly 5,7 kg
szállítható nem
alkalmazható 25° tetőhajlástól (csak kötésben) rakható
Min. rendelhető mennyiség csak komplett rendszerben
Gyártó
Mészáros Kálmán a mai Szlovákia területén lévő Negyeden 1920-ban kezdett el betonalapú cserépgyártással foglalkozni. A kézi munkával készült ún. Mészáros cserepek mind a mai napig megtalálhatók a környéken.
Tovább a márka oldalára